70 de ani de la înfiinţarea NATO: Elisabeta a II-a va găzdui o recepţie pentru liderii statelor membre la Palatul Buckingham

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii şi Irlandei de Nord va găzdui o recepţie pentru liderii statelor NATO la Palatul Buckingham cu prilejul marcării a 70 de ani de la crearea Organizaţiei Tratatului Atlanticului de Nord (NATO).

Preşedintele american Donald Trump şi omologul său francez Emmanuel Macron se află printre lideri aşteptaţi să participe la eveniment. Acesta va avea loc marţi, 3 decembrie, a anunţat Palatul Buckingham, adăugând că detalii suplimentare vor fi anunţate la timp.

Nu se ştie încă dacă alţi membri ai familiei regale se vor alătura reginei Elisabeta a II-a pentru marcarea evenimentului.

Următorul summit al liderilor NATO va avea loc loc la Watford, în Hertfordshire, tot în decembrie, la hotelul The Grove.

Trump, care urmează să întâlnească cu şefi de stat cu prilejul acestui eveniment, a criticat în repetate rânduri alianţa militară, descriind-o drept învechită şi disproporţionat de scumpă (şi nedreaptă) pentru SUA.

Controversatul miliardar devenit politician a avut o primire ceremonială la un dineu la Palatul Buckingham, în timpul vizitei sale de stat efectuate în Marea Britanie în luna iunie a acestui an. Ulterior el s-a lăudat că are chimie automată cu regina şi a lăudat-o ca fiind o femeie spectaculoasă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel