UDMR ar putea să nu aibă candidat la prezidențiale, spune Hunor

hunor
hunor

Președintele UDMR,  Kelemen Hunor, ia în calcul varianta de a nu avea un candidat la prezidenţialele din această toamnă.

 „Noi încă nu am luat o decizie. Eu am spus că discuţia şi decizia vom face şi vom lua abia după alegerile europarlamentare, pentru că trebuie să vedem totuşi cine sunt candidaţii, dacă o candidatură din partea Uniunii Democrate Maghiare din România este benefică sau nu e benefică. Neavând alegeri parlamentare, acea motivaţie de a folosi candidatul în rol de locomotivă nu mai există. Deci trebuie să facem analizele noastre, dar după europarlamentare vom spune dacă vom avea candidat şi dacă vom avea, cine va fi acel candidat”, a spus Kelemen Hunor la RFI.

 Preşedintele UDMR precizează că „există şi această variantă în 2014. Din '96, noi de fiecare dată am avut candidaţi, ultima dată am fost eu, ştiu ce înseamnă, ştiu ce beneficii politice sunt, cum poţi să fii prezent, cum poţi să aduci argumente pentru scopurile, intenţiile tale şi cum poţi să prezinţi o proiecţie de viitor”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel