Zoso, singura persoană publică din România care nu poate fi găsită. Tu ai văzut-o?

Horea Bădău, Lector universitar doctor, autorul primului manual de Social Media din România, ne-a povestit o situație incredibilă care se petrece în justiția din România.

Horea Bădău l-a dat în judecată pe blogger-ul Valentin Petcu, alias Zoso, pentru defăimare, însă dosarul riscă să fie respins de Tribunalul București pe motiv că la dosar trebuie atașată adresa de reședință a lui Zoso. 

Autoritățile i-au spus lui Horea Bădău să afle adresa blogger-ului. Valentin Petcu este de negăsit.

"L-am dat în judecată pe Zoso și firma de hosting, pentru că au refuzat să dea jos articolele, la care era blogul său pentru 8 ani de articole de defăimare. 2000 de pagini are dosarul.

Când am făcut dosarul ne-au trebuit datele lui Zoso pentru a-l cita. Am făcut adresă la Ministerul Societății Informaționale unde are el domeniul înregistrat zoso.ro și am cerut date de identificare pentru proces. Ministerul ne-a dat adresa lui din București pe care este înregistrat domeniul. Cu această adresă din București am depus dosarul la Tribunalul București și răspunsul a fost că dacă nu facem rost de adresa lui de reședință, în 10 zile, ne respinge dosarul.

Am făcut cerere la evidența populației, iar cei de acolo mi-au spus că nu-l găsesc pentru că sunt mulți Valentin Petcu.

Avocatul a fost în audiență și i-au spus că trebuie să-l găsim noi. Deci în România dacă te înjură cineva în spațiul public timp de 8 ani, tu ești cel care trebuie să faci muncă de detectiv pentru a aduce vinovatul în fața justiției.

Zoso crede că scapă pentru că nu-l găsește nimeni. El se ascunde. Cred că și-a dat seama că dacă nu se află datele acestea, el scapă. El este cel mai dur blogger, dar stă ascuns. E ciudat că o persoană care taie facturi și participă la conferințe în calitate de vorbitor public, își ascunde identitatea. Noi vom continua munca de investigație pe care ne-o cere justiția din România pentru a afla cine este Zoso", a declarat Horea Bădău pentru DC NEWS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel