US OPEN 2015: Nervi pentru Simona Halep în meciul alături de Horia Tecău: Cum s-a calmat

SIMONA HALEP - US OPEN 2015. Simona Halep și Horia Tecău au făcut echipă în proba de dublu-mixt de la US Open 2015 și s-au calificat în turul secund, după ce au trecut de perechea spaniolă Arantxa Parra Santoja / David Marrero, scor 6-1, 6-2.

Vezi și: Șansă colosală pentru SIMONA HALEP la US OPEN 2015! Ce s-a întâmplat

SIMONA HALEP - US OPEN 2015. Simona Halep a părut destul de nervoasă în debutul partidei, însă românca a dezvăluit că cel care a făcut-o să-și revină și să zâmbească în timpul disputei a fost chiar partenerul ei.

SIMONA HALEP - US OPEN 2015. "A fost o zi foarte bună pentru mine, în primul rând pentru că am câștigat și la simplu în două seturi și am terminat destul de repede. Am făcut un joc solid și la simplu și la dublu-mixt. A fost o bucurie mare pentru mine să joc pentru prima dată la mixt cu așa un partener, prietenul meu Horia.

SIMONA HALEP - US OPEN 2015. Ne cunoaștem de ani de zile, sper să-l fi ajutat cât am putut de mult să câștigăm acest meci și sper că și el s-a simțit bine pe teren cu mine. A fost primul meu meci de mixt jucat vreodată. I-am spus lui Horia că sunt nervoasă, pentru că nu știu la ce să mă aștept. El mi-a spus: «Doar simte-te bine, bucură-te de joc!» De asta zâmbeam cu el mereu. Și mi-a spus unde să stau în teren. Așa că a fost foarte bine", a declarat Simona Halep la conferința de după meci.

Citește și: Șocul turneului la US Open 2015: O favorită din top 5 WTA a fost eliminată

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel