Șansă colosală pentru SIMONA HALEP la US OPEN 2015! Ce s-a întâmplat

SIMONA HALEP - US OPEN 2015. Șansă excelentă pentru Simona Halep de a obține o performanță importantă la US Open 2015. Românca este una dintre cele doar trei jucătoare din top 10 WTA rămase în competiție la Flushing Meadows după disputarea primelor duă tururi.

Vezi și: Șocul turneului la US Open: Favorită din top 5 WTA, eliminată

SIMONA HALEP - US OPEN 2015. Daneza Caroline Wozniacki, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 4, și iberica Garbine Muguruza, locul 9 WTA și cap de serie numărul 9, sunt ultimele de pe o lungă listă de favorite eliminate de la US Open 2015 în primele două tururi.

SIMONA HALEP - US OPEN 2015. Astfel, pe partea de tablou a Simonei Halep, care ocupă locul 2 WTA și este cap de serie numărul 2 la US Open 2015, a mai rămas o singură jucătoare din top 10 WTA, și anume cehoaica Petra Kvitova, locul 4 în lume şi cap de serie numărul 5.

SIMONA HALEP - US OPEN 2015. Caroline Wozniacki a devenit jucătoarea cu cea mai înaltă poziţie în clasamentul WTA care părăseşte competiţia în primele două tururi. Maria Sharapova, locul 3 WTA şi a treia favorită, s-a retras înainte de startul turneului.

Citește și: Veste proastă de la US Open: A fost eliminată din turneu

SIMONA HALEP - US OPEN 2015. În schimb, Petra Kvitova, din Cehia, s-a calificat în turul 3 destul de uşor, învingând-o cu scorul de 6-3, 6-4, pe Nicole Gibbs, din SUA, locul 117 WTA, beneficiară a unui wild card, după o oră și zece minute de joc.

SIMONA HALEP - US OPEN 2015. Simona Halep şi Petra Kvitova se pot întâlni în semifinalele de la US Open 2015, potrivit digisport.ro.

SIMONA HALEP - US OPEN 2015. Pe lângă cele două, pe întregul tablou de simplu feminin, doar liderul mondial Serena Williams a mai "supravieţuit" primelor două tururi, dintre primele zece jucătoare din ierarhia WTA.

Vezi și: Asalt românesc la US Open. Simona Halep și Horia Tecău, rezultat fabulos

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel