Protest împotriva lui Klaus Iohannis, la Universitate

Declarațiile lui Klaus Iohannis în scandalul dintre ANAF și trustul Intact i-au adus un val de antipatie președintelui. În acest context, foștii simpatizanți șefului statlui încep să se organizeze, pe Facebook, pentru un protest care va avea loc în Piața Universității.

Acțiunea de protest este asumată de "Acțiunea 2012", care a creat un eveniment pe Facebook, în urmă cu câteva minute, la care, până la momentul redactării acestui text, își anunță prezența 39 de oameni. Aceasta ar urma să aibă loc, sâmbătă la ora 18.00

Este de așteptat ca numărul acestora să crească, având în vedere valul de nemulțumiri declanșat în urma declarațiilor lui Klaus Iohannis în scandalul dintre ANAF și Intact.

De altfel, acțiunea de protest este organizată pe fondul acestor nemulțumiri. Totuși, pe pagina evenimentului nu sunt menționate declarațiile președintelui în scandalul amintit, ci nemulțumiri cu privre la afirmațiile acestuia privind unirea dintre R. Moldova și România.

Organizația "Acțiunea 2012" este cea care a organizat mai multe manifestații pentru unirea dintre Republica Moldova și România, atât la Chișinău cât și la București.

"RUȘINE, KLAUS IOHANNIS!

Nu îți respecți nici alegătorii nici promisiunile făcute în campania electorală!
Mulți dintre noi ne-am pus încrederea în tine, făcând sute de kilometri, stând o grămadă de ore la cozi, doar pentru a ne trezi încă o dată


MINȚIȚI!
PĂCĂLIȚI!
FURAȚI!

Pe 7 noiembrie 2014, Candidatul ACL la alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis, a declarat la că unirea României cu Moldova e un lucru pe care numai Bucureștiul poate să-l ofere și numai Chișinăul poate să-l accepte. „Dacă cetățenii Republici Moldova își doresc unirea cu România, atunci nimeni nu-i poate opri", a declarat Klaus Iohannis.
Iată că pe 17 februarie 2016, Klaus Iohannis spune că unirea se va produce numai prin Uniunea Europeană și că nu este o chestiune serioasă", se arată pe pagina evenimentului.

Pagina de Facebook a lui Iohannis a pierdut mii de like-uri

Peste 6000 de oameni și-au retras like-ul de pe pagina oficială a președintelui Iohannis, după declarațiile acestuia în scandalul ANAF - Intact. Acest aspect se poate observa în cele două imagini de mai jos. Primul print-screen este realizat pe 17 feb. 2016 - ora 23.30, iar al doilea pe 18 feb. 2016 - ora 11.00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel