Ponta dezvăluie planul după demisia ministrului Tobă: Secta Macovei

Victor Ponta a avut un scurt comentariu după ce Petre Tobă, ministrul de Interne, a demisionat din guvern.

"Un singur comentariu - acum incepe batalia prin care kaghebistii din "Secta Macovei" ( pe metodele bolsevice ale lui Lenin si Stalin) vor incerca sa puna mana si pe Ministerul de Interne / dupa ce au ocupat Ministerul Justitiei, al Educatiei, al Fondurilor Europene si al Culturii continua ofensiva / iar Ciolos e asa slab si fricos incat le cedeaza de fiecare data cu speranta ca scapa el - e clar ca nu cunoaste Istoria URSS si nici nu urmareste "Game of Thrones" ca nu ar mai fi asa naiv !!!", a scris Victor Ponta pe Facebook.

VEZI ȘI: Ministrul Petre Tobă a demisionat. "Resping cu tărie acuzațiile"

Ministrul demisionar al Afacerilor Interne, Petre Tobă, afirmă, pe Facebook, că a fost atacat permanent încă din primele zile ale mandatului, dar nu pentru ceea ce a făcut în plan profesional, 'ci din alte considerente, de natură politică'.

'Subliniez că nu am făcut politică şi nu voi face nici în viitor, nu am urmărit ca funcţia de ministru să devină o trambulină pentru a accede în viaţa politică, ci voi fi dedicat muncii profesionale, voi fi permanent în slujba ţării şi a cetăţeanului, aşa cum o fac de peste 26 de ani. (...) În această perioadă am rezistat tentaţiei de a abandona, deoarece am avut permanent alături de mine sprijinul colegilor din Ministerul Afacerilor Interne din toate armele şi de aceea, încă o dată, vă mulţumesc', le-a transmis Tobă, joi seara, colegilor din minister.

El spune că se aştepta ca anul 2016, fiind electoral, să fie unul 'de zbateri'. 

'Ca om care a lucrat în acest sistem, ştiam la momentul învestirii că un an electoral înseamnă un an de zbateri. Istoria anilor electorali asta demonstrează - în anii 2009 şi 2012, MAI a avut câte 5 miniştri. Cu toate acestea, mi-am asumat această provocare, iar prin ceea ce am făcut pentru instituţie şi, în special pentru cetăţeni, eu cred că a meritat', a mai scris Petre Tobă. 

Acesta s-a arătat 'onorat' că a condus Ministerul Afacerilor Interne. Continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel