PMP-PND, fuziune în Parlament: "Nu vom primi indicații de la Băsescu"

Partidul Mișcarea Populară și Partidul Național Democrat, formațiune alcătuită din foști membri PP-DD, și-au unit forțele în Camera Deputaților pentru a da naștere unui nou grup parlamentar, care va include 16 membri.

Într-o scurtă declarație făcută pe holurile Palatului Parlamentului, deputatul Daniel Fenechiu a spus, răspunzând unei întrebări, că noul grup nu va primit "indicații" de la fostul președinte Traian Băsescu. El a arătat că Băsescu "poate avea idei bune sau mai puțin bine" și că doar inițiativele compatibile cu proiectele noului grup vor fi acceptate.

La 15 februarie, Daniel Fenechiu anunţa, la o conferinţă de presă, că va depune la Tribunalul Bucureşti dosarul de înfiinţare a Partidului Naţional Democrat. Potrivit acestuia, au fost strânse 32.000 de semnături de susţinere.

"Astăzi am strâns 32.000 de semnături de susţinere pentru noul partid, în condiţiile în care potrivit legii, pentru înfiinţarea unui partid sunt necesare 25.000 de semnături. Luni la ora 10,00 vom depune la Tribunalul Bucureşti dosarul de înfiinţare a Partidului Naţional Democrat", a precizat, joi, Fenechiu, citat de Mediafax.

Fenechiu a spus că deputaţii care aderă la acest partid sunt cei 10 care aparţin fostului grup al PPDD, arătând că nu au niciun membru la Senat, dar există disponibilitate şi deschidere pentru refacerea grupurilor parlamentare iniţiale.

PC-PLR, nou grup parlamentar. Daniel Constantin: Al treilea ca importanță

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel