Florin Zamfirescu, la Antena 3: Aveți un zâmbet care mă scoate din sărite

Florin Zamfirescu, purtător de cuvânt al PRM, a fost siderat de declarațiile făcute joi seară la Antena 3 de Manuel Costescu, fostul secretar de stat in Ministerul Economiei care deschide lista USR pentru diaspora la Camera Deputaților.

"Nu mai zâmbiți, vă rog! Aveți un zâmbet care mă scoate din sărite. Pe cuvântul meu! O declarație ca asta este greu de făcut, dar eu o fac. Este ca și când pe lângă dumneavoastră trec toate ca schijele. Nu vă atinge nimic. Treziți-vă un pic la realitate. Nu mai vânturați fraze. Întrebarea mea este: dumneavoastră sunteți patriot?", a zis actorul.

"Credeți că aș fi aici daca nu aș fi patriot?", a replicat Manuel Costescu.

(w670)

"Oh, Doamne! (...) Cioloș a zis să fie bine, să nu fie rău. Hai să avem ce mânca, hai să avem salarii mari. Măi frate, nu ne mai luați așa!", a zis Florin Zamfirescu.

"Eu am o propunere: să nu mai dezbinăm. Sunt 3,5 milioane de români în afara graniței. Acești oameni sunt uneori dați afară din cauza discriminării, alții au succes enorm, dar gândiți-vă la numărul lor", a adăugat Costescu fără prea mare legătură cu subiectul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel