Avocatul lui Sorin Oprescu, indignat: Este inacceptabil

Unul dintre avocaţii lui Sorin Oprescu a explicat că primarul Capitalei este foarte obosit, în urma maratonului de 19 ore la care a fost supus.

"Domnul Oprescu acum este foarte obosit fizic, având în vedere maratonul de peste 19 ore la care a fost supus, dat fiind că s-a pus la dispoziţia autorităţilor încă de aseară. Nu a avut timp să se odihnească, pentru că a fost depozitat aici, la sediul Arestului Central, în jurul orelor de 05:00 şi la ora 07:00 a fost scos şi dus la percheziţiile de la dânsul de acasă, din Ciolpani. Nu ştiu să vă spun ce au ridicat anchetatorii, petnru că nu am parcitipat la percheziţie. Dar, aşa cum dânsul a explicat deja, nu a pretins în mod direct, nici indirect, sume de bani pentru contracte care s-au derulat în cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti sau alte foloase necuvenite sau prestării servicii în acest sens", a spus avocatul din oficiu.

Indignarea avocatului Chiciu

De asemenea, Alexandru Chiciu, un alt avocat al lui Sorin Oprescu, a explicat, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, că nu există comentarii de făcut, în plus faţă de tot ce s-a transmis în cursul dimineţii.

Totuşi, avocatul şi-a exprimat indignarea faţă de faptul că procurorii au început să dea informaţii "pe surse" presei încă de la începutul anchetei.

"Eu consider inacceptabil ca procurorii anticorupţie să dea informaţii pe surse, încă de la debutul anchetei şi am simţit că este necesar să exprim punctul de vedere pe care domnul primar Sorin Oprescu m-a însărcinat să îl transmit."

De asemenea, avocatul a explicat că procurorii îşi fundamentează acuzaţiile pe declaraţiile unor persoane deja inculpate în alte dosare mari.

"Este una dintre cauzele în care procurorii îşi fundamentează structura pe declaraţiile unor persoane inculpate încă din august 2015 în dosare penale. Sunt persoane cercetate pentru spălare de bani, trafic de influenţă şi incompatibilităţi în exercitarea funcţiei. Sigur, persoane care, într-un mod bine cunoscut, colaborează cu o largheţe extraordinară cu procurorii anticorupţie. Asta este tot ce pot să vă spun acum", a conchis Chiciu, scrie Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel