Antonescu: Ponta a amenințat oameni cu pușcăria în Parlament și în ședințele USL

Președintele PNL, Crin Antonescu, l-a acuzat pe premierul Victor Ponta că a lansat amenințări cu închisoarea atât în ședințele USL, cât și în Parlament, pentru simplul fapt că unele persoane îl enervau. Liberalul are convingerea că Victor Ponta și Traian Băsescu duc o luptă aprigă pentru justiție: în timp ce președintele caută să-și conserve controlul asupra justiției, premierul vrea să preia pârghiile ținute până acum de șeful statului, a arătat Antonescu.

Premierul Ponta "consideră că elementul esențial în obținerea și exercitarea puterii sunt sursele ei nevăzute, servicii... Nenorocire, că aici e problema, obsesia și bătălia pe care au angajat-o pentru controlul asupra Justiției, nu în sensul de a-i lăsa justiția în pace pe toți politcienii, cum era pe vremea lui Năstase, ci de a transforma justiția în armă letală pentru adversarul politic.

Asta se joacă în Săptămâna Mare. Asta-i psihodrama politică jucată în România la începutul acestei săptămâni. Bătălia pe justiție. Băsescu să controleze cât a controlat, cât mai mult, iar Ponta să preia tot ce a avut Băsescu și să folosească oarecum. Aceasta este convingerea mea și este întemeiată pe fapte", a declarat Antonescu, joi seară, la Realiteatea Tv.

Citește și: Antonescu anunță mișcări de forță: E o ghiulea la Guvern


Antonescu a spus că acesta aspect a fost unul dintre cele care i-au determinat pe liberali să rupă USL.

"În momentul când am auzit din gura unui om politic primele amenințări cu pușcăria pentru că s-a enervat pe cineva, și acel om nu era Traian Băsescu, ci era partenerul nostru..", a spus Antonescu.

"Victor Ponta a amenințat cu pușcăria?", a întrebat moderatorul.

"Da, da, da. Nu pe mine, pe x. Pentru că pur și simplu s-a supărat pe el. A făcut asta și în Parlamentul României. Nu la microfon, așa", a răspuns Antonescu.

Întrebat dacă Ponta a făcut astfel de amenințări și în ședințele USL, Crin Antonescu a răspuns afirmativ.

Președintele PNL a mai spus că "este absolut evident" că premierului Ponta îi este frică de șeful PNL.

În opinia lui Crin Antonescu, Ponta este un premier și un partener "mincinos".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel