EXCLUSIV  Alina Gorghiu îi dă replica lui Victor Ponta: Omul e de domeniul patologicului

Copreședinta PNL, Alina Gorghiu, i-a dat replica fostului premier Victor Ponta, care a spus că Lucian Isar, soțul său, este ofițerul acoperit. 

VEZI ȘI: Victor Ponta, atac grav: Lucian Isar e ofițer acoperit, despre el vorbeam

"Omul e de domeniul patologicului și sunt convinsă că o întreagă țară vede că e un semn foarte bun că am scăpat de un prim-ministru bolnav. Îmi asum tot ce spun, cu subiect și predicat. Până acum făcea un rău imens PSD-ului. Acum nu face altceva decât să distrugă PSD. Să ajungi să spui că soțul meu, care este persoană fizică, privată, nu are nicio legătură cu viața politică, va acapara PSD-ul este de noaptea minții, dar doar PSD-ul poate să judece cât de în favoarea lor este o asemenea declarație. Mie nu-mi rămâne decât să privesc cu zâmbetul pe buze toate elucubrațiile acestui om", a spus Alina Gorghiu pentru dcnews.ro

Întrebată dacă soțul său reacționează după acest atac, Alina Gorghiu a declarat că nu a apucat să vorbească cu soțul său "despre această aberație". 

Copreședinta PNL a precizat că vorbim despre "un dezechilibru de notorietate la Victor Ponta, dar nu știu dacă-l afectează problemele lui din justiție, că nu mai este în prim-planul vieții politice și iese cu toate prostiile, dacă-l afectează... habar n-am ce-l mai afectează". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel