Năstase îl face praf pe candidatul lui Băsescu la Președinție

Adrian Năstase
Adrian Năstase

ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014. Fostul premier Adrian Năstase lansează un scenariu despre candidatul lui Traian Băsescu la alegerile prezidențiale 2014, Cristian Diaconescu, despre care spune că are rolul de "arac care ridică merele, urmând să fie sacrificat". Adrian Năstase a desființat mai multe declarații de-ale lui Cristian Diaconescu, subliniind că-i dă sentimentul de "fake". 

ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014. "Zilele acestea, partidul lui Băsescu a lansat candidatul lui Băsescu la prezidențiale. Cel care vrea să ducă mai departe "viziunea lui Băsescu" este Cristian Diaconescu. Din momentul în care a fost "exfiltrat" de la Cotroceni, am știut – cei mai mulți – că el a fost trimis, ca întărire, pe câmpul de luptă politică. Probabil că va fi, pentru o vreme, doar un arac pe care să se ridice frunzele și merele partidului prezidențial, urmând să fie sacrificat în cadrul negocierilor pentru "coagularea" unui singur candidat al dreptei", a scris fostul premier Adrian Năstase. 

VEZI și: CRISTIAN DIACONESCU: sunt candidatul lui Traian Băsescu

ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014. Adrian Năstase a adăugat că "Urmărindu-l într-o emisiune de televiziune, am avut un sentiment de fake. Cristian Diaconescu se prezintă ca un candidat al dreptei – în curs de unificare – dar toată istoria lui în partide este legată de stânga: PCR, PSD, UNPR. De asemenea, el afirmă că vrea să ducă mai departe proiectele lui Băsescu și aduce, în sprijinul candidaturii sale, câteva elemente. Spune el că "a încheiat negocierile cu UE pentru capitolul 24 – Justiție și afaceri interne". Corect era dacă spunea că finalizarea negocierilor pentru JAI s-a realizat în cadrul guvernului PSD, în 2004, și că Traian Băsescu nu a avut nici o legătură cu acele eforturi". 

ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014. "Cristian Diaconescu a evocat și lupta lui Băsescu pentru statul de drept dar se pare că el are o amnezie, deoarece nu-și amintește că "Legile justiției" (pe care le-a semnat, ca inițiator, în guvernul PSD) au fost modificate, în 2005 și în anii următori de echipa lui Traian Băsescu. Oare nu-și mai amintește în ce condiții a fost impus Daniel Morar la conducerea DNA? Nu-și mai amintește de amputarea rolului CSM în numirea șefilor parchetelor (contrar "capitolului 24″)?. Cristian Diaconescu s-a angajat în cursa prezidențială pentru că "vrea să spună adevărul" despre cei de la putere. El nu înțelege că, în calitate de candidat al lui Băsescu, va trebui să spună, în campania pentru prezidențiale, "adevărul" despre cele două mandate ale lui Traian Băsescu, "adevărul" despre guvernul "Dreptate și Adevăr", "adevărul" despre guvernele Boc", a mai scris fostul premier Adrian Năstase, pe blogul său. 

VEZI și: De Ce candidează Cristian Diaconescu la prezidențiale. Iepuraș sau bisexual politic- scenariul PMP

ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014. "Îmi este clar că Băsescu l-a trimis pe Diaconescu pe postul de iepure în confruntarea prezidențială. Ceea ce nu știu este dacă a făcut lucrul ăsta cu acceptul sau fără acceptul său", a conchis Adrian Năstase. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel