YAHOO! MAIL a picat. Probleme pentru români 6 februarie

YAHOO! Mail a picat din nou în 24 de ore. Miercuri, 6 februarie, românii s-au plâns că YAHOO! Mail a avut probleme majore.

Internauții au raportat dificultăți când au vrut să se conecteze pentru a-și verifica e-mail-urile. Aceeași situație a fost în UK.

În timp ce unii românii s-au confruntat cu probleme de conectare, alții au avut probleme de primire și citire a mesajelor.

Conturile de poștă electronică ale BT (British Telecom), de asemenea, par a fi afectate de întrerupere, nota, marți, 6 februarie, dailystar.co.uk.

Probleme și în trecut

La începutul anului 2017, YAHOO! Mail a picat, timp de câteva ore, în întreaga lume. Problema tehnică a fost remediată într-un timp record, după mai multe plângeri ale utilizatorilor.

[citeste si]

YAHOO! Mail (deseori prescurtat Y! Mail) este un serviciu gratuit (dar și comercial) de poștă electronică online oferit de Yahoo!. A fost inaugurat în anul 1997. Începând cu anul 2009, YAHOO! Mail servește peste 280 milioane de utilizatori. În prezent, este cel mai mare serviciu de poștă electronică online, cu cel mai mare număr de utilizatori, urmat imediat de către competitorul său, Windows Live Hotmail.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel