Xonia, la Memorialul Holocaustului. Un alt caz care a șocat după gestul cântăreței

Xonia, o cântăreață pe care nu o știe nimeni, a reușit să iasă din anonimat după ce a pozat indecent la Memorialul Victimelor Holocaustului din România. Dar se pare că nu este prima dată când lucruri revoltătoare au loc în acest loc.

SATRA BENZ, o trupă populară printre tineri, a filmat un videoclip în interiorul acestui monument care comemorează sutele de mii de victime ale fascismului românesc. 

Versurile piesei al cărei videoclip a fost filmat la Monumentul Victimelor Holocaustului nici nu pot fi prezentate într-un ziar fără a fi cenzurate. Și cu toate acestea, clipul s-a filmat la Memorialul Victimelor Holocaustului din România.

S-ar părea că filmarea s-a făcut fără acordul Institutului Național pentru Studierea Holocaustului din România "Elie Wiesel", la fel cum s-au făcut și pozele cu Xonia, dar totuși pare greu de crezut așa ceva, din moment ce astfel de acțiuni nu se pot face pe șest.

Institutul Național pentru Studierea Holocaustului din România "Elie Wiesel" a fost constituit prin Hotărârea de Guvern nr. 902 din 4 august 2005.

Institutul are ca obiect de activitate identificarea, culegerea, arhivarea, cercetarea și publicarea documentelor referitoare la Holocaust, în rezolvarea unor probleme științifice, precum și elaborarea și implementarea de programe educaționale privind acest fenomen istoric.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel