X Factor. Transformare șoc pentru un concurent: "Cea mai spectaculoasă evoluție"

Alexandru Stremiteanu a revenit la X Factor, de această dată cu o înfățișare total schimbată față de momentul din 2014. Iar vocea lui a reușit să ia patru de DA.

X Factor, 11 septembrie. "Am revenit la voi. Am fost acum 4-5 ani. De atunci, am schimbat nenumărate job-uri. Cânt acasă, repet. Acum merg la figuraţie la reclame", mărturisește tânărul.

X Factor, 11 septembrie. Între timp, a avut parte şi de o schimbare fizică extremă: şi-a făcut dreduri, s-a tauat, şi-a pus pierce-uri. De la puştiul slăbuţ, timid, astăzi a păşit cu atitudine pe scenă şi a fost de nerecunoscut.

Citește și: X Factor. Carla's Dreams, fermecat de un cuplu: Ceva magic. Declar oficial că...

X Factor, 11 septembrie. Cât despre voce... juraţii au fost impresionaţi de evoluţia sa, tânărul venind la X Factor împreună cu profesoara sa de canto, care a primit toate laudele.

X Factor, 11 septembrie. tii ce ai tu mişto? Eşti normal. Nu mi se pare că vrei să fii altcineva, deşi tu eşti în căutări Îţi doresc să te găseşti. Eşti foarte aproape de tine", i-a spus Ştefan Bănica.

X Factor, 11 septembrie. "Poate avea cea mai spectaculoasă evoluţie din toţi cei pe care i-am văzut până acum", a fost de părere Carla's Dreams.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel