X Factor și-a desemnat finaliștii

Cei trei finaliști de la X Factor au fost desemnați, duminică seara.  Tudor Turcu și Ioana Anuța au primit cele mai multe voturi din partea publicului, iar Natalia Selegean a fost salvată de juriu.

 După ce Tudor Turcu și Ioana Anuța au ajuns în finală, Dragoș Udilă a fost eliminat de public pentru că nu a primit suficiente voturi, iar Natalia Selegean și fetele de la trupa RED s-au confruntat la duel.

 Moldovencele de la RED au cântat primele, piesa "Stand Up For Love", a trupei Destiny's Child. A urmat polițista din echipa lui Cheloo, Natalia Selegean, cu melodia "You and I", semnată Lady Gaga.

 A venit momentul verdictului. Cheloo a votat pentru concurenta din echipa sa, Natalia Selegean, în timp ce Delia le-a ales pe fetele de la RED, ultima sa trupă rămasă în concurs. Decizia finală a stat în mâinile lui Dan Bittman, care a început prin a spune ca toate cele patru fete au cântat excepțional. În cele din urmă însă, a ales să o salveze pe Natalia Selegean.  Așadar, fetele de la RED au părasit competiția

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel