X FACTOR. O concurentă, soția unui celebru asasin

X FACTOR. Cântăreața de origine armeană, Davitean Tatevik, concurentă la X-Factor, este soția celebrului criminal Vitalie Proca, cel care a fost pus de doi lideri interlopi să le asasineze rivalul, în anul 2012.

X FACTOR. Tânăra armeancă din Republica Moldova a ridicat săptămâna trecută juriul X-Factor în picioare, cu piesa „If I could turn back time", obținând 4 de Da. Femeia în vârstă de 28 de ani provine dintr-o familie înstărită, este mamă a trei copii și soția ucigașului Vitalie Proca, devenit cunoscut după ce a fost pus să îl asasineze pe Puiu Mironescu, tentativă care a eșuat, precizează romaniatv.ro.

X FACTOR. Vitalie Proca a înregistrat un al doilea eșec, după ce un afacerist rus a supraviețuit atacului său cu armă automată. În afara asasinatelor, moldoveanul era de asemenea și mafiot. Provenit dintr-o familie săracă, Proca s-a împrietenit cu un criminal din Moldova, fiul președintei Asociației Armenilor, prin intermediul căreia a cunoscut-o pe Tatevik. În prezent, Tatevik își crește singură cei trei copii, în timp ce soțul său execută o pedeapsă de 12 ani în închisoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel