We love The Beatles, turneu național după spectacolul de la TNB

The Beatles Show TNB
The Beatles Show TNB

Începe turneul național We love de Beatles Show!

După succesul emotionant de la Teatrul Național din București, una dintre cele mai tari trupe tribute Beatles din lume – The BestBeat – pleacă în turneu în toată România. Este una din rarele ocazii când un super show internațional cu mare succes la publicul bucureștean merge și în teatrele sau filarmonicile din țară.

Luni seara, sala mare a Teatrului Național din București a răsunat în acordurile trupei care a scris o parte importantă din istoria muzicii – The Beatles, iar spectatorii de toate vârstele au fost impresionați de atenția la detalii a celor de pe scenă. Parcă îi aveau în față pe 4 componenți ai trupei Beatles – aceleași tunsori, costume la fel, exact aceleași modele de chitări plus un decor ca într-unul din spectacolele beatlesilor din anii 70.

Spectatori - familii de trei generații

Tot spectacolul a fost ca o călătorie cu mașina timpului, într-un club din Liverpoolul anilor 70: în sală s-au aflat familii de trei generații – tată, fiu și bunic -, spectatorii au dansat și au cântat alături de cei de pe scenă.

Printre spectatori, discreti cu familiile – Alexandra Ușurelu și Bobby Stoica, Cornel Ilie cu soția și fetița, actorul Cristian Balint (proaspăt venit de la New York), Adi Vasile (antrenor secund la CSM București și la naționala Muntenegru), Mugurel Vrabete (Holograf) cu soția, gazda matinalului Europa FM – Luca Pastia cu copiii, dar și cu tatăl său, un mare fan Beatles.

Turneu național - program

Din 15 octombrie, cei 4 membri ai trupei The BestBeat fac turul țării în 10 spectacole super emoționante dedicate celor pentru care Beatles înseamnă o parte din tinerețea lor.

Fanii Beatles din țară se pot bucura de un super show după cum urmează: Ploiești 15 octombrie, Constanța - 16 octombrie, Tulcea – 17 octombrie, Galați – 18 octombrie, Bârlad – 19 octombrie, Iași – 20 octombrie, Târgu Neamț – 23 octombrie, Brașov – 24 octombrie, Timișoara – 29 octombrie, Deva – 30 octombrie.

The Bestbeat cântă pe aceleași instrumente ca ale Beatles-ilor și sunt recunoscuți pentru atenția la detaliile care readuc atmosfera vremurilor de debut ale trupei: costume făcute pe comandă care să arate exact ca cele purtate de McCartney & co, peruci etc.

De altfel, The BestBeat e atât de apreciată pentru performanța completă a show-ului sau încât a fost invitată să facă un turneu în Liverpool, locul în care a crescut The Beatles.

Bilete pentru Turneul NaȚional We Love The Beatles Show pot fi achiziționate din rețeaua magazinelor Flanco, Orange, Vodafone și, online, pe iabilet.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel