Vremea se va răci, ploi slabe și intensificări ale vântului

Administrația Națională de Meteorologie anunță că  vremea se va  răci, cu ploi slabe în majoritatea teritoriilor. Temperaturile vor fi în scădere, iar vântul va sufla moderat, cu unele intensificări. În cea de-a doua parte a zilei, este posibil ca precipitațiile să se transforme în ninsoare.

Cerul va fi mai mult înnorat, cu precipitații slabe în majoritatea teritoriilor. Vor exista condiții de ploaie în cea mai mare parte a țării, excepție făcând zona Maramureșului, unde razele soarelui se vor mai arăta din când în când. În Transilvani și Moldova precipitațiile se vor transforma în lapoviță și ninsoare.

Vântul va sufla moderat, cu intensificări în regiunile montane, unde rafalele vor depăși 65 – 70km/h.

Temperaturile vor înregistra ușoare scăderi față de perioada anterioară. Maxima zilei se va situa între 3 și 11 grade, iar minima între -6 și 3 grade Celsius.

Dimineața este posibil să apară condiții de ceață în majoritatea regiunilor.

Bucureștenii vor avea parte de o vreme răcoroasă, cu temperaturi maxime de până la 9 grade, iar minimele se vor încadra în jurul valorii de 1 grad Celsius. Cerul va fi înnorat pe tot parcursul zilei, însă șansele de precipitații sunt scăzute. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în cea de-a doua jumătate a zilei, când rafalele vor atinge 35km/h.

La munte, vremea va fi rece. Cerul este înnorat pe tot parcursul zilei, cu șanse de precipitații sub formă de ninsoare. Vântul va sufla moderat, cu rafale de peste 65 – 70km/h pe creste.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel