Vremea noiembrie, temperaturi neobișnuite. Maxime record

Vremea
Descriere foto: Vremea

Vremea noiembrie. Maximele de temperatură au fost depăşite duminică şi luni în toate localităţile harghitene unde se fac măsurători atmosferice, vremea continuând să fie neobişnuit de caldă pentru această zonă.

Vremea noiembrie. Potrivit datelor furnizate de Centrul Meteorologic Regional Transilvania Sud Sibiu, duminică s-au înregistrat la Miercurea Ciuc 25 de grade Celsius, iar luni au fost 23 de grade, în vreme ce la Odorheiu Secuiesc au fost duminică 27 de grade, iar luni s-a măsurat o maximă de 25 de grade Celsius. De asemenea, la Joseni s-au consemnat duminică 24 de grade Celsius şi luni au fost 22 de grade, iar la Topliţa s-au înregistrat 25 de grade Celsius duminică şi 23 de grade în cursul zilei de luni.

Vremea noiembrie. Conform meteorologilor de la Centrul Meteorologic Regional Sibiu, aceste maxime, înregistrate duminică şi luni, se constituie în noi recorduri şi sunt, în medie, mai mari cu câteva grade Celsius decât vechile recorduri.

Vremea noiembrie. Specialiştii au precizat că aceste temperaturi ridicate se datorează unei mase de aer cald, de presiune mare, care persistă în Europa Centrală şi de Sud Est. Fenomenul se va menţine în zonă încă aproximativ zece zile, dar valorile vor mai scădea uşor.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23