Vremea la începutul lunii martie. Elena Mateescu (ANM), prognoza meteo actualizată

Foto cu rol ilustrativ: Freepik
Foto cu rol ilustrativ: Freepik

Elena Mateescu, directorul ANM a prezentat prognoza vremii pentru perioada următoare. Ploi de la mijlocul săptămânii următoare în Muntenia, Oltenia și Transilvania.

Elena Mateescu a declarat în cadrul unei Antena 3: ”Contăm pe o vreme mai caldă decât în mod obișnuit pentru un început de lună martie, pentru că mâine valorile de temperatură se vor încadra între 9 - 19 grade Celsius, de asemenea sâmbătă un interval apropiat, 8-18 grade Celsius, duminică la fel, 8-18 grade celsius și chiar și săptămâna viitoare, cel puțin în prima jumătate vorbim de valori ridicate.

De la mijlocul săptămânii avem o ușoară scădere a temperaturilor, mai ales în Moldova, dar acestea se apropie de normalul datei din calendar, pentru că maximele vor fi cuprinse între 7-10 grade Celsius. 

În capitală vom avea o vreme caldă, cu maxime între 14-15 grade Celsius însă trebuie menționate precipitațiile care vor fi prezente și în Banat, Muntenia, Oltenia, Transilvania și Crișana însă cu cantități moderate 10-15l/mp. In zona Carpaților Meridionali avem precipitații mixte însoțite de rafale de vânt.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel