Vrancea: Peste 10.000 de persoane, aşteptate la Focşani Blues Festival

Peste 10.000 de persoane sunt aşteptate la Focşani Blues Festival, cel mai mare eveniment de acest gen din România, care are loc în perioada 29-31 august la Zaga Zaga, în Delta Siretului.

Atracţia principală a festivalului din acest an este trompetistul de origine cubaneză Arturo Sandoval, nume de referinţă al latin jazzului internaţional, care va concerta în zilele de vineri şi sâmbătă.

În cele trei zile de festival, pe scenă vor urca unele dintre cele mai cunoscute nume ale industriei muzicale internaţionale. Astfel, pe "Scena Principală" de la Focşani Blues Festival, vor concerta, alături de Arturo Sandoval, Berti Barbera şi Nicu Patoi, Los Mambo Jambo, Nightlosers, Horia Brenciu şi HB Orchestra, Philipp Fankhauser, Kyla Brox, Julie Mayaya şi Mission Cimbalom Marius Preda. Pe scena de zi "La Hambar", unde intrarea este gratuită, vor cânta Rareş Totu Midnight Sun, Bluescore - Hanno Hoefer, Raul Kusak şi Liviu Pop, Andrei Cerbu şi The Crossroads şi Mike Andersen.

În sesiunea de Jam Session "La Hambar", programul festivalului va fi completat de un line-up special gândit pentru distracţia iubitorilor de festivaluri: Veran Zorilă şi Insieme Music Grup, Andrei Cerbu şi The Crossroads.

Ediţia din acest an a fost organizată la resortul Zaga Zaga, în Delta Siretului, astfel că pe durata celor trei zile ale festivalului, pe lângă concerte, spectatorii pot participa şi la alte activităţi în aer liber, plimbări cu barca şi caiace pe canalele resortului, pescuit sportiv, plimbări cu bicicleta, plimbări cu poneiul sau calul etc.

Organizatorii au pus la dispoziţia participanţilor transport gratuit de la Focşani la Zaga Zaga şi înapoi.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Culturală Estica, înfiinţată în anul 2016, odată cu prima ediţie a festivalului, din pasiune pentru muzica blues şi din dorinţa de a pune Focşaniul pe harta internaţională a festivalurilor de profil.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel