VODAFONE România Roaming. "Ne-a făcut cetățeni din lumea a treia". Intervenție la PE

Aplicație online - foto simbol
Aplicație online - foto simbol

Florin Bădiță, unul dintre oamenii din spatele paginii Corupția Ucide, a atras atenția după ce Vodafone România a scos varianta de Roaming.

"In ultima saptamana, de cand Vodafone Romania a scos varianta de Roaming, si ne-a facut cetateni din lumea a treia, care trebuiesc sa isi activeze o extraoptiune pentru a beneficia de ceva ce fiecare cetatean din UE beneficieaza gratuit, doar pentru ca suntem in UE, sute de persoane au ales sa "isi ia like-ul inapoi". Am facut plangere la Ancom, dar nu imi pun sperantele.

Cel mai important mi se pare sa facem cunoscut acest lucru la nivelul Parlamentului European. Pe cine cunoasteti care ar putea sa preia si sa faca public acest lucru ?


Este in spiritul Roam as home aceasta modificare ? Nu Ajuta la indeplinirea visului de Single Digital Market ? Nu", a scris Florin Bădiță pe Facebook.

În replică, Vodafone România a transmis un punct de vedere.

"Vodafone Romania are in portofoliu oferte adaptate pentru nevoile tuturor clientilor, atat ale celor care doresc utilizarea serviciilor de roaming, cat si ale celor care nu au in plan sa calatoreasca in afara tarii. Optiunile existente au fost create respectand noile reglementari in vigoare și sunt aliniate la tendintele actuale ale pietei. Pentru clarificari privind cadrul de reglementare actual, puteti accesa atat pagina Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii - ANCOM, cat si sectiunea dedicata de pe website-ul Vodafone Romania (://www.vodafone.ro/.../international-si-roaming/roaming/).

[citeste si]

In 8 septembrie, am lansat noul portofoliu specific pentru calatorii, adresat utilizatorilor Cartelei Vodafone, clientii nostri fiind informati cu privire la schimbarile aparute in oferta, conform prevederilor legale. Detaliile noului portofoliu pot fi gasite pe www.vodafone.ro/roaming-prepay. Va invitam sa consultati aceste detalii, precum si toate celelalte oferte Vodafone, in speranta ca veti gasi o optiune care sa corespunda asteptarilor dumneavoastra", a transmis Vodafone.

Precizăm că, de exemplu, pentru cartelele prepay, puteți activa serviciul Roaming contra-cost și pe durate limitate de timp. Cu un euro puteți activa serviciul de Roaming pentru a beneficia de tarife speciale, iar pentru 3, 6 sau 8 euro credit primiți un număr variabil de minute și de MB în roaming, de la 100 de minute și 200MB de trafic la 200 de minute și 1000MB de trafic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel