Vocea României: Mihai Chițu este marele câștigător al sezonului 3

vocea romaniei
vocea romaniei

Gong final, în a doua zi de Crăciun, la Vocea României, sezonul al treilea. Cel care și-a adjudecat trofeul "Vocea României" 2013, dar și marele premiu, în valoare de 100.000 de euro, a fost Mihai Chiţu, din echipa antrenorului Horia Brenciu.

Mihai Chițu a devenit, astfel, cel de-al treilea artist care câştigă show-ul "Vocea României", prezentat de Pro TV, după Ştefan Stan şi Julie Mayaya.

Câștigătorul celui de-al treilea sezon al show-ului "Vocea României", Mihai Chițu, a trebuie să lupte pentru marele trofeu cu alți trei finaliști, toți cu evoluții extraordinare: Sânziana Niculae, Adrian Nour și Marius Marin.

În bătălia finală a show-ului, Mihai Chițu a interpretat singur piesa "Caruso" (Lara Fabian),  a cântat împreună cu Corina Chiriac un colaj de piese româneşti din repertoriul artistei, iar împreună cu antrenorul lui, Horia Brenciu, a încântat publicul cu melodia "O sole mio".

În final, telespectatorii l-au votat marele câștigător al trofeului "Vocea României" şi al marelui premiu, în valoare de 100.000 de euro, acordat de Cosmote.

"Am venit la fiecare preselecţie a acestui show de la primul sezon. Am plecat acasă şi de la primul şi de la al doilea. Pe al treilea l-am câştigat. Vă mulţumesc din suflet. Mulţumesc 'Vocea României', mulţumesc tuturor celor care m-au votat şi care ne-au votat. Mie nu-mi vine să cred ce mi se întâmplă", a declarat Mihai Chiţu după anunţarea rezultatelor.

Sânziana Niculae s-a clasat pe locul secund, iar pe următoarele locuri publicul i-a votat pe  Adrian Nour și Marius Marin.

Invitaţii speciali ai show-ului au fost Corina Chiriac, care a cântat cu marele câştigător Mihai Chiţu, Bodo, solistul de la Proconsul, care a cântat cu Sânziana Niculae, Sore, care a cântat cu Adrian Nour, şi Paul Ciuci, solistul trupei Compact, care a cântat alături de Marius Marin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel