Vîlceanu-Pleșoianu, scandal în direct: "Nu reprezentați nimic!" / "Mințiți cu nerușinare!"

Vlad Manolache / 17 aug 2018 / 17:28 Salveaza PDF Comentarii
Liviu Pleșoianu
Descriere foto: Liviu Pleșoianu

Tema violențelor de la protestele din data de 10 august a creat o nouă polemică între reprezentanți ai PSD și PNL. Liviu Pleșoianu și Dan Vîlceanu s-au certat, în direct, la Antena 3. 

Iată schimbul de replici dintre cei doi: 

Liviu Pleșoianu: "Sincer, nu mă interesează ce spune domnul Vîlceanu după ce Partidul Național Liberal, totuși partid istoric, nu a avut absolut nimic de spus înainte de protest în legătură cu faptul că persoane publice îndemnau la violențe extreme, îndemnau la ocuparea sediului Guvernului. Cum naiba se poate ocupa sediul Guvernului obiectiv protejat, decât prin violență extremă? Partidul Național Liberal, din care face parte domnul Vîlceanu, nu a avut nimic de spus în acest sens. Ca atare, nu mă interesează ce spune domnul Vîleanu."

Dan Vîlceanu: "Mințiți ordinar!" 

Liviu Pleșoianu: "Vă rog să mă lăsați să vorbesc, nu vreau să intru în dialog cu dumneavoastră deloc. Pentru mine, dumneavoastră și partidul dumneavoastră nu mai existați deloc."

Dan Vîlceanu: "... Voi cei de la PSD sunteți atât de uniți și vreți unitate în România, nu? Așa se face unitatea? Domnule Pleșoianu, mințiți cu nerușinare."

Liviu Pleșoianu: "Cu dumneavoastră, nu. Cu oamenii zdraveni la cap vreau unitate". 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23