VIDEO Experiment. Ce se întâmplă dacă scoţi cheia din contact în mers

condus
condus

Un vlogger a făcut un experiment în care arată ce se întâmplă cu maşina ta dacă scoţi cheia din contact în mers. 

La volanul unui Ford Ranger fabricat în urmă cu 26 de ani, cu echipare de bază, misterul a fost rezolvat. Ce se întâmplă atunci când scoți cheia din contact, deși te afli în mers? Nu încerca tu, a încercat el deja. Este vorba despre Mike de la AutoVlog. Iar vlog-ul său poartă titlul relevant “Lucruri pe care probabil tu nu le vei face”, scrie promotor.ro. 

Mike pornește mașina și pleacă de pe loc. La 72 km/h, încearcă să scoată cheia. Este și el surprins că așa ceva este posibil. Și nu numai că o scoate foarte ușor din contact, dar chiar o aruncă pe geam. “Nici nu credeam că este posibil să faci așa ceva cu o mașină atât de veche”, spune el.

Dar apare întrebarea: “Cum o opresc?” Nu face decât să rotească contactul în care ar fi intrat cheia și motorul se oprește. Oricât de șocant pare, reușește să facă același lucru ca să o pornească. Mike arată în vlog-ul său că acea cheie, care este inutilă pentru pornire și oprire, poate, în schimb, să închidă și să deschidă pick-up-ul. Își dă seama că oricine va putea deschide portiera, va putea pleca fără probleme cu mașina lui. Nu are nevoie de cheie.

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel