Victor Ponta îl contrazice pe Klaus Iohannis. A fost la Traian Băsescu. Reacția RAPPS

Prezidențiabilul PNL, Klaus Iohannis, a negat că a mers la Traian Băsescu, la Vila Lac 3, argumentând că a mers la Vila Dante, la un eveniment al Ambasadei SUA, la retragerea însărcinatului cu afaceri, Duane Butcher. Premierul Victor Ponta îl contrazice, susținut fiind de RAPPS.  

Problema este că intrarea la Vila Lac 3 este total diferită de intrarea la Vila Dante. S-a invocat posibilitatea ca, din motive de securitate, accesul la Vila Dante să se facă prin intermediul unui drum aflat în incinta Vila Lac 3. Fals, a precizat RAPPS, la solicitarea România TV. "Imobilele Dante și Vila Lac au accese distincte din artere de circulație publică", precizează RAPPS. 

Iată cum arată cele două intrări, la Vila Lac 3 și Vila Dante. 

(w670)

Premierul Victor Ponta a reacționat și a precizat că a văzut clar unde a intrat Klaus Iohannis, subliniind că acele porți verzi se deschis la cerere, doar dacă ești chemat. 

"Nu înțeleg de ce minte. Eu știu foarte bine cum e și cu Vila Dante, și cu Vila Lac 3, nu știu de ce nu recunoaște. Nu înțeleg de ce nu a recunoscut că s-a întâlnit. Neagă evidența. Nu știu de ce nu spune adevărul. Eu mai știu că poarta aceea verde se deschide doar dacă ești chemat acolo, doar atunci este deschisă poarta de către SPP", a declarat Victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel