Victor Ponta, anchetă. "Nu îmi e teamă pentru că am respectat legea"

Duminică seara, Victor Ponta a avut o intervenție telefonică la România TV.

Întrebat dacă se teme că va fi anchetat atunci când nu va mai ocupa funcția de premier, Victor Ponta a zis: "Teamă nu îmi este pentru că știu că mereu am respectat legea și m-am consultat cu instituțiile statului înainte de a lua decizii importante. Dincolo de asta, am avut zeci de plângeri penale.

O singură plângere penală, din toată cariera mea, m-a înfuriat cu adevărat. A fost plângerea făcută de domnul deputat Ludovic Orban împotriva soției mele. Mi s-a părut că bătălia politică nu trebuie dusă atât de departe... până la soții. A trecut și acest lucru. Cred că nu este niciun om politic care să nu aibă zeci sau sute de plângeri penale. Este la modă".

"Am fost procuror atâția ani. Profesorii m-au învățat întotdeauna că legi foarte bine pot fi aplicate prost dacă oamenii care le aplică... le aplică greșit", a mai spus premierul.

Ludovic Orban a depus, în campania electorală din 2014, o sesizare pentru cercetarea premierului Victor Ponta și a soției acestuia, Daciana Sârbu pentru că cei doi nu ar fi declarat împreună șapte case pe care le-ar deține.

VEZI ȘI: Norica Nicolai: M-au ȘOCAT mecanismele aplicate în cazul meu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel