Victor Ponta, în biroul lui Joe Biden. Chirieac, întrebare CHEIE: ”Ce ați discutat?” / ”Acesta este avantajul pentru România”

Analistul politic Bogdan Chirieac i-a adresat o întrebare cheie lui Victor Ponta, liderul PRO România, care s-a întâlnit cu Joe Biden. 

Bogdan Chirieac, analist politic, și Victor Ponta, liderul PRO România, au fost prezenți în această seară în studioul România TV. În cadrul discuțiilor, fostul premier a fost întrebat despre întâlnirea sa cu Joe Biden. 

Bogdan Chirieac: În 2014 ați fost cu delegație de presă în Statele Unite și v-ați întâlnit cu Joe Biden. E ceva ce ați discutat cu Joe Biden în Casa Albă care ar avea vreo relevanță astăzi?

”Eu cred că Joe Biden, și dvs. ați întâlnit foarte mulți oameni politici din America, foarte puțini știu unde e România, care e Bucureștiul și care e Budapesta, care sunt oamenii politici, ce s-a întâmplat în ultimii ani. Deci din punctul acesta de vedere, faptul că discuți cu un președinte al Statelor Unite care știe România, care ne-a primit la Washington, e un avantaj. Al doilea avantaj, din punctul meu de vedere, este predictibilitatea. Domnul Trump are multe calități, dar are și defectul că e imprevizibil. Nu știi niciodată. O dată se enervează, o dată te pupă. Domnul Biden e un tip care după atâția ani și mai ales prin ce a trecut prin viață, faptul că are această experiență de viață cu bune și cu rele, dă și un tip de stabilitate. Eu cred că dacă America e stabilă atunci și România și Europa, lumea va fi stabilă. Criza aceasta uriașă din lume are nevoie de un părinte care să ne liniștească pe toți, nu de cineva care să ne agite mai tare. Acesta este avantajul pentru România”, a declarat Victor Ponta 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel