Victor Negrescu: Există foarte multă INTOXICARE

Victor Negrescu
Victor Negrescu

Miercuri, ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, a spus că există 'foarte multă intoxicare'.

'Este o dorinţă foarte mare din partea partenerilor noştri europeni de a avea mai multă informaţie despre ce se întâmplă în ţară, despre ce înseamnă aceste legi, despre ce înseamnă reforma sistemului judiciar. Cred că au fost nişte discuţii care au permis să clarificăm o serie dintre întrebările pe care le aveau şi, cu siguranţă, vom face acest lucru şi în perioada următoare. De asemenea, i-am invitat să vină în România, pentru a discuta cu autorităţile, (...) pentru a discuta cu reprezentanţii din Parlamentul României şi, cu siguranţă, aceste posibile întrebări pe care le au vor dispărea', a spus Negrescu, într-o declaraţie acordată Antena 3, el menţionând că a participat alături de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, la mai multe discuţii cu oficiali europeni pe tema reformei sistemului judiciar românesc.

Clarificări

Victor Negrescu şi-a exprimat convingerea că dezbaterea de miercuri, din Parlamentul European, pe tema modificărilor legilor justiţiei din România, va aduce clarificări.

Întrebat dacă au fost dezinformări pe această temă, Negrescu a precizat: 'Au fost întrebări despre lucruri care, de fapt, nu există, lucruri pe care, eventual, le-au preluat din emailuri, pe care le-au primit, şi am răspuns la toate aceste întrebări. De fapt, domnul ministru Toader a oferit clarificări, clarificări tehnice, juridice, foarte precise despre aceste elemente. S-a văzut că există, din păcate, foarte multă intoxicare, care nu corespunde cu realitatea şi cred că e de datoria noastră să oferim aceste informaţii'.

[citeste si]  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel