Vezi ce vor face parlamentarii dacă Băsescu retrimite bugetul

Valeriu Zgonea le-a spus parlamentarilor, miercuri, că, dacă preşedintele Traian Băsescu retrimite proiectele de lege în Parlament, s-ar putea întruni în 28 decembrie pentru a le rediscuta. 

"Procedura prevede pentru proiectul bugetului de stat şi al asigurărilor sociale de stat pentru atacarea la Curtea Constituţională un termen de 5 zile. În varianta în care proiectul bugetului de stat şi proiectul asigurărilor de stat vor fi retrimise, termenul minim este 27-28 decembrie, asta înseamnă că putem să ne vedem pe 28 decembrie pentru a rediscuta aceste două proiecte, dacă ele vor fi retrimise după expirarea termenului de contestare la Curtea Constituţională", a explicat Valeriu Zgonea, în plen, după adoptarea proiectelor de buget pe 2014.

 Parlamentul a adoptat, miercuri, bugetul de stat şi cel al asigurărilor sociale de stat pe anul 2014, în prezenţa premierului Victor Ponta.

 Bugetul de stat a fost adoptat cu 346 voturi "pentru", 49 de voturi "împotrivă" şi 7 abţineri, iar bugetul asigurărilor sociale de stat a întrunit 347 voturi "pentru", 49 de voturi "împotrivă" şi 7 abţineri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel