Crin Antonescu se crede, ca om politic, mai bun ca Ponta

 Crin Antonescu, invitat la emisiunea “După 20 de ani”, a    declarat căa Victor Ponta ar putea fi "cu certitudine" un candidat "redutabil" la alegerile prezidentiale din 2014, dar ca om politic nu este mai bun decât el.

 - Îl vedeti pe Victor Ponta candidat la alegerile prezidențiale?, a fost întrebat președintele PNL.

 - Cu certitudine. Dar nu intentionează. Știu că planul de cariera politică e altul. Evident ca ar fi un candidat valabil, ar fi unul din cei mai puternici candidați. Îl avantajeaza pentru că, deși este foarte tânăr, este șeful celui mai mare partid, pentru că este un premier asupra bilanțului căruia până în acest moment nu sunt deloc atât de critic și pentru că dincolo de asta, ca persoana fizică este un om politic redutabil, a răspuns Crin Antonescu.

 - Mai bun decat dumneavoastra? - Nu. Eu cred ca nu. Pe de altă parte, Antonescu a susţinut că între el şi premierul Victor Ponta este vorba de o complementaritate în acţiunea politică şi în această logică a funcţionat USL.

 "Nu am nicio calitate şi nu intenţionez vreun rol de cenzor, n-am nici această dorinţă, nici această calitate asupra actelor premierului, numai că există obligaţia şi pentru mine ca şi pentru domnia sa, ca şi pentru alţi lideri politici, de a spune, atunci când socotim că este important, de a acţiona public într-un sens sau altul", a mai afirmat preşedintele PNL.

 De asemenea, el a menţionat că în campania pentru alegerile prezidenţiale nu intenţionează să mai facă din Traian Băsescu o ţintă.

 "În ce mă priveşte nu intenţionez în niciun fel ca Traian Băsescu să mai fie ţintă nu numai în campania electorală, ci chiar în anul care ne desparte până atunci. De ce? Pentru că ce cred eu despre execiţiul prezidenţial al lui Traian Băsescu se cunoaşte. Pentru că dacă Traian Băsescu nu aduce un element nou în acest an care ne desparte de alegerile prezidenţiale - şi este puţin probabil să aducă - tema îmi pare din ce în ce mai puţin actuală", a declarat Antonescu, adăugând că "Băsescu este un caz clasat".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel