Vasile Pintilie, fost șef la Apele Române (ANAR). Ce avere are

Inundațiile au luat vieți, case, animale și... fotoliul de șef al Admnistrației Naționale "Apele Române" al lui Vasile Pintilie, aflat în vacanță. Apa i-a luat lui Pintilie și un salariu de 15.000 de lei. 


Declarația de avere a lui Vasile Pintilie arată că fostul șef al ANAR primeşte lunar 5.000 de lei ca director executiv al asociaţiei care gestionează fonduri europene. Asociația se află sub patronajul Consiliului Judeţean Vrancea. Tot în Vrancea, Vasile Pintilie deţine două case şi mai multe terenuri. 

El mai deţine terenuri în Focşani şi comuna Boloteşti din Vrancea. Tot pe numele său apar alte două locuinţe în Focşani.

Apele i-au adus venituri substanţiale. Vasile Pintilie încasa lunar peste 15 mii de lei ca director general al Apelor Române. Alţi 2.500 de lei, doar pentru prezenţa sa lunară, îi intrau în cont ca membru în comitetul de direcţie al Institutului Naţional de Hidrologie.

Pintilie de la Apele Române, prima reacție după ce Ponta i-a cerut DEMISIA

Fostul şef al Apelor Române lucra şi în particular ca expert şi director de şantier. Din aceste activităţi strângea însă numai 650 de lei lunar. Veniturile familiei sunt rotunjite de soţia sa, fost magistrat, care încasează lunar o pensie de aproape 8.700 de lei.

Vasile Pintilie are în conturi aproape 400.000 de lei şi 4.000 de euro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel