Vânzarea postului Antena 3. Gâdea aruncă BOMBA

Scutaru Cristina / 20 Martie 2018 / 21:56 Salveaza PDF Comentarii

Mihai Gâdea a făcut o dezvăluire bombă.

Jurnalistul a povestit că după ce Dan Voiculescu a fost arestat, a primit o ofertă incredibilă. Mihai Gâdea se afla în străinătate când l-a sunat un investitor foarte mare să îi facă o propunere vizavi de Antena 3.

Ce l-a surprins pe Mihai Gâdea

"Fac o dezvăluire. După ce s-a întâmplat nenorocirea (n.r. - cu Dan Voiculescu), primesc o invitație într-o altă țară. A fost un eveniment foarte important. Cum eram în țara respectivă, pe străzi, sună telefonul. Mă uit, necunoscut, dar din țara respectivă. Am zis să răspund. Mi-a zis că este un foarte mare investitor și a adăugat: 'm-aș bucura să ne vedem câteva minute'.

Am spus că merg și mi-a zis că mă așteaptă la hotel în 15 minute. M-am dus. Era o persoană foarte importantă cu încă doi înși. Mi-a spus: 'Înțeleg că sunt niște probleme deosebite la trustul de presă unde sunteți dumneavoastră, iar noi vrem să venim cu o propunere financiară foarte tare, dacă cumva ați vrea să vindeți. Știm că nu dumneavoastră dețineți acolo, dar dacă vreți să vindeți, noi suntem interesați'. Știți ce a fost cel mai tare? Că domnul din țara aceea, cu nume din țara respectivă, vorbea românește foarte bine. Și acesta era un plan, nu? Sau sunt eu într-o altă lume? Nu sunt! Și toate aceste lucruri ies la iveală rând pe rând", a zis Mihai Gâdea.

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27