Val de schimbări la Ministerul de Interne

Chestorul Bogdan Despescu
Chestorul Bogdan Despescu

Prin decizia premierului Dacian Cioloș, publicată în Monitorul Oficial, la conducerea IGPR a fost numit chestorul Bogdan Despescu.

În functia de Inspector general, cu rang de secretar de stat, al Inspectoratului General de Poliție a fost numit chestorul de poliție Bogdan Despescu.

Potrivit informatiilor facute publice de MAI, noul inspector general al Inspectoratului General al Politiei Romane, a absolvit Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza in anul 1995, ulterior ocupand diferite functii in cadrul Inspectoratelor de Politie ale Judetelor Buzau, Prahova si Constanta. Din 20 iulie 2014 si pana in prezent, acesta a ocupat functia de inspector sef al Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta.

Despescu a fost numit la propunerea ministrului Afacerilor Interne, Petre Toba.

Chestorul de politie Bogdan Despescu are 43 de ani, este casatorit si are un copil.

De asemenea, funcția de secretar de stat în MAI a lui Ilie Botoș va fi preluată de chestor general de poliție Ioan Buda. Până în prezent, acesta a fost inspector general al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră.

Florea Tiberiu Trifan, care până în prezent a deținut funcția de coordonat al secției consulare în cadrul Ambasadei României în Italia, îi va lua locul lui Bogdan Tohăneanu.

Pe lângă aceștia, subsecretarul de stat în MAI, Gheorghe Cornescu a fost și acesta eliberat din funcție iar Ion Stoica, chestorul de poliție a încetat activitatea cu caracter temporar a funcției publice de secretar general al aceluiași minister.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel