Urmărește emisiunea live


Vadim Tudor, despre Funar: Un bolnav mintal care nu acceptă realitatea

Corneliu Vadim Tudor, președintele PRM, s-a prezentat la Biroul Electoral Central pentru depunerea listelor de candidați pentru alegerile europarlamentare, prilej de a-l ataca din nou pe Gheorghe Funar.

"Mi-am pierdut răbdarea și după ce trec toate aceste formalități îl voi da în judecată", a declarat Vadim Tudor. Există un singur partid România Mare și un singur președinte, Corneliu Vadim Tudor. Puteți accesa și Registrul Partidelor Politice. 

Dar bolnavul mintal de aia este bolnav mintal, să se agațe cu disperare, să nu accepte realitatea și să dea cu fumigene. Toate acestea se vor întoarce împotriva lui, pentru că am vorbit deja cu avocații mei, și punct cu punct îl voi lua din urmă. Și cu minciuna că aș fi furat eu steagul lui Avram Iancu, cu minciuna că aș fi luat din PE 380.000 de euro, și cu comunicatele lui, și cu cele 5-7 minciuni la BEC. Toate astea se vor contabiliza și îl voi cocoșa.

Mi-e milă de el pentru că își va pune o pâlnie în cap, va trage un  galoș de o sfoară și va pretinde că este Napoleon Bonaparte.

Vă uitați în mintea acestui psihopat care a vopsit tomberoanele și băncile din Cluj în steagul tricolor? Un nebun care a dat fiului său cele mai importante spații comerciale din piețele Clujului și ăla le-a subînchiriat mafiei țigănești și arabe. El crede că nu îi vom face dosare penale la DNA? Un nebun care a scris cu mâna lui că IIsus Hristos era pui de geto-dac? Un nebun care ani de zile a înjurat UE și acuma vrea el să se bage în PE?

Fără mine PRM este ca lacul fără monstrul din Loch Nesh", a mai spus Vadim Tudor.  

Despre ultimul sondaj, Vadim din nou a declarat că este unul mincinos. "N-am văzut ca un partid să aibă de trei ori mai puțin decât liderul. Este o făcătură, ca să raporteze Victor Ponta la Internaționala Socialistă că ei bagă 16 oameni. Pe criza asta,  pe accizele aberante, pe proasta guvernare nu cred că vor băga 7 oameni. O să vedeți ce o să vină peste cei care se consideră partidul stat". 

"Eu știu că la ora actuală vom avea între 3 și 5 mandate", spune Vadim Tudor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel