Urmărește emisiunea live


Vaccinare copii. Tudose: Este o prioritate, am avut întâlnire cu UNICEF

Premierul Mihai Tudose spune că a avut o întâlnire cu noul reprezentant al UNICEF-ului pentru România, iar prioritatea o reprezintă vaccinarea copiilor. În acest sens Institutul Cantacuzino va fi transformat în maximum două săptămâni în unitate militară. 

"Am avut azi o întâlnire cu noul reprezentant în România al UNICEF. Știți care este unul din top 3 ale preocupării organizației? Vaccinarea copiilor. Am avut și eu un moment în care m-am simțit bine și mi-am zis că băi, nu sunt nebun. Uite ce spune omul ăsta: sănătatea copiilor prin vaccinare este în top. El spunea chiar mai mult: nu doar vaccinarea lui că își face rău lui, dar poate contamina și copiii din jurul lui și mediul. Vom fi parteneri. Am avut un moment de bine," a declarat Mihai Tudose la România Tv.

El spune că vaccinurile vor putea fi produse în România prin transformarea institutului Cantacuzino,. 

"În două săptămâni începând de astăzi, Institutul Cantacuzino va deveni unitate militară. Cu civilii ne-am cam lămurit. Am tot încercat de două luni mă rog de cineva de la Sănătate să face ceva în domeniu. Înțeleg că se menține trendul ultimilor ani de a vorbi mult și de a nu face nimic, motiv pentru care decizia mea este clară: îl facem unitate militară," a completat Tudose. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel