Un vlogger olandez, uimit de România. Spune că ţara noastră e adesea trecută cu vederea

Fotografie de la Dariusz Grosa, Pexels
Fotografie de la Dariusz Grosa, Pexels

Vloggerul olandez Luke Patrick, specializat pe fotografie de călătorie, a vizitat din nou România şi s-a declarat uimit. 

"A doua mea vacanţă în România şi în Bucureşti a fost de neuitat. Am petrecut exact şapte zile în Bucureşti, dar am făcut şi o călătorie de o zi în Ruse, Bulgaria. România este una dintre acele ţări care sunt trecute adesea cu vederea, deşi nu merită. În ceea ce priveşte natura, ospitalitatea, arhitectura, nu sunt multe ţări care pot rivaliza cu România", a scris Luke Patrick pe Instagram. 

VEZI AICI FOTOGRAFIILE FĂCUTE DE VLOGGER

Cât plătesc două persoane pe un sejur la mare în 2023 

"Preţurile variază în funcţie de destinaţie, bineînţeles, însă, potrivit datelor Travelminit.ro, intervalele de preţ variază între 280 de lei şi 1250 de lei/noapte pentru 2 persoane pe litoral, între 200 şi 500 de lei/noapte pentru 2 persoane la munte, între 220 şi 859 de lei în staţiunile balneare şi între 210 şi 812 lei în marile oraşe. În ceea ce priveşte destinaţiile mai puţin populare în sezonul estival, dar care pot fi o excelentă opţiune pentru concediul de vară, situaţia preţurilor se prezintă astfel: Maramureş (425 lei/2 persoane/noapte), Sovata (410 lei/2 persoane/noapte), Băile Herculane (630 lei/2 persoane/noapte), Valea Prahovei (550 lei/2 persoane/noapte)", se arată într-un comunicat al Travelminit.ro.

În ceea ce priveşte tarifele la cazare de pe litoral, la Mamaia tariful este de 490 de lei/2 persoane/noapte, la Eforie Nord - 390 de lei/2 persoane/noapte iar la Costineşti - 330 de lei/2 persoane/noapte, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel