Un român, considerat erou în Italia, și-a lovit mama cu un topor în cap până a intrat în comă

Foto cu rol ilustrativ: Pixabay / Markus Spiske
Foto cu rol ilustrativ: Pixabay / Markus Spiske

Un român care era considerat erou în Italia și-a lovit mama cu un topor în cap până a intrat în comă.

Orbit de furie, un bărbat în vârstă de de 34 de ani orașul Năsăud și-a lovit cu sălbăticie mama, până când femeia de 54 de ani a intrat în comă, transmite Pro Tv.

Femeia se afla în casă cu cei doi fii ai ei. La un moment dat între ea și unul dintre bărbați ar fi început o ceartă, iar discuțiile s-au aprins atât de tare, încât acesta a pus mâna pe un topor și a lovit-o. Când şi-a dat seama că și-a rănit mama, a fugit de acasă. Între timp, cineva a cerut ajutor la 112, iar femeia a fost dusă în stare critică la spital și a fost operată de urgență, având răni grave la cap.

"Doamne ferește, ferească Dumnezeu, a lucrat în Bistrița. Nu știu din ce cauză, am văzut aici salvarea și au dus-o. Nu știm ce divergențe au avut", a declarat o vecină.

Ulterior, polițiștii l-au găsit pe fiul agresor într-o benzinărie din Năsăud și l-au reținut pentru tentativă de omor.

Românul, considerat erou în Italia

Bărbatul, pe nume Fănel Viorel Drăgan, a fost găsit ulterior de polițiștii bistrițeni într-o benzinărie. Individul își cumpărase băuturi alcoolice, informează Bistrițeanul.ro.

"Acesta a fugit, dar a fost găsit de polițiști și reținut de procurori. Femeia a ajuns în stare gravă la spital, fiind supusă imediat intervențiilor chirurgicale", a declarat un purtător de cuvânt al Poliției.

Fănel Viorel Drăgan era considerat erou în Italia, după ce, în anul 2018, a salvat doi polițiști, care erau amenințați de un nigerian.

"Acest tânăr a venit în țara noastră să caute o slujbă, acum doarme la Masseria Ghermi, un centru de adăpost pentru persoanele fără locuință, ar fi frumos dacă cineva din comunitatea noastră i-ar da o mână de ajutor ca să găsească un loc de muncă și posibilitatea de a se integra în comunitate", a spus, în 2018, șeful poliției, Leopoldo Laricchia, citat de Telerama News.

Individul a fost invitat atunci de șeful Poliției din Lecce, Leopoldo Laricchia, în cabinetul său, și a primit laude din partea acestuia pentru că a intervenit cu curaj și altruism în timpul agresiunii. Acum, după ce și-a atacat mama, el a fost reținut și este cercetat pentru tentativă de omor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel