Un președinte de sindicat sare la gâtul lui Christian Ciocan după faza cu Europol

Christian Ciocan
Christian Ciocan

Bogdan Bănică, președinte executiv al Sindicatului Național al Polițiștilor din România SNPR DECUS, sare la gâtul lui Christian Ciocan după ce acesta din urmă a fost amendat.

Comisarul-șef Christian Ciocan, director în cadrul ministerului de interne a fost prins încălcând 7 prevederi legale, iar apoi a avut un comportament ”scandalos” față de agenții care îl sancționau, acuză Sindicatul Europol din Poliția Română.

”Atitudinea și comportamentul manifestat de Ciocan au fost scandaloase, mai ales pentru poziția pe care o ocupă, recurgând la amenințări și intimidări la adresa agenților, și chiar i-a jignit afirmând că nu cunosc legea”, se spune pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol.


Acesta a pătruns pe o stradă unde era indicatorul „Accesul interzis” și la solicitarea agenților a refuzat să se legitimeze. Ulterior, agenții de poliție au constatat că autoturismul condus de Ciocan are ITP-ul expirat din anul 2018, autoturismul nu era asigurat, lipsea una din plăcuțele de înmatriculare, nu avea actele asupra și a refuzat să respecte indicațiile polițistului, potrivit sursei citate.


Pentru cele 7 fapte, Ciocan a fost amendat cu aproximativ 6000 lei, iar ca măsuri complementare a fost reținută plăcuța cu numărul de înmatriculare și i-a fost suspedat dreptul de a conduce pe drumurile publice pentru 30 de zile.


”Îi felicităm pe colegii Secției 4, pentru că nu au cedat presiunilor lui Ciocan, care le-a adresat o serie de jigniri, afirmând inclusiv faptul că nu înțelege cum își permit niște agenți să îl amendeze și să îi țină morală. Acest incident este dovada vie că vremurile se schimbă în sistem iar legea este aplicată indiferent că vorbim despre cms. șef Ciocan sau despre un simplu cetățean”, mai spune Sindicatul Europol.

Bogdan Bănică, președinte executiv al Sindicatului Național al Polițiștilor din România SNPR DECUS, sare la gâtul lui Christian Ciocan

”Pentru comportamentul suburban de care ai dat dovadă. Pentru atitudinea sfidătoare, pentru jignirile aduse unor polițiști pe care chipurile îi reprezinți și care nu și-au făcut decât datoria. Pentru aroganța nejustificată avută în fața colegilor mei, dumitale având calitatea de simplu contravenient în trafic.Pentru apucăturile de milițian obosit ce face apel la greutatea epoleților atunci când greșește. Pentru că acest episod spune multe despre dumneata ca cetățean, ca om, pentru că te-ai comportat mai rău decât civilii pe care în mod populist îi blamezi. Pentru că ai adus un real prejudiciu de imagine Poliției Române și angajaților acestei instituții, pentru toate acestea, SĂ ÎȚI FIE RUȘINE, CHRISTIAN CIOCAN! Nici o demisie de onoare nu cred că ți-ar spăla obrazul mânjit! Parcă niciodată nu ai fost atât de nevertebrat, să îți fie rușine, comisare!”, a fost mesajul lui Bogdan Bănică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel