Urmărește emisiunea live


Un candidat la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni a urinat în sala de examen. Se fac verificări

Imagine de F1 Digitals de la Pixabay
Imagine de F1 Digitals de la Pixabay

Sunt verificări la Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani, după ce un candidat la Şcoala Militară de Subofiţeri a urinat în sala de examen.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Botoşani a dispus verificarea condiţiilor de desfăşurare a probei de evaluare a cunoştinţelor candidaţilor înscrişi la concursul de admitere la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi 'Petru Rareş' Fălticeni, după ce unul dintre candidaţi a urinat în sala de examen, ca urmare a faptului că nu i s-a permis să meargă la toaletă în timpul examenului.

Verificările au fost dispuse după ce în mass-media locală au apărut informaţii cu privire la faptul că unul dintre tinerii participanţi la proba scrisă a examenului pentru Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi, care s-a desfăşurat, sâmbătă, la Colegiul Naţional 'AT Laurian', a fost determinat să urineze într-o sticlă, din cauză că supraveghetorii nu i-au permis să meargă la grupul sanitar, invocând regulamentul de desfăşurare a acestei probe.

'La nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani vor fi verificate aspectele semnalate pe timpul desfăşurării probei de evaluare a cunoştinţelor candidaţilor în cadrul concursului de admitere la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi 'Petru Rareş' Fălticeni, sesiunea septembrie - octombrie 2021. Vom reveni cu precizările necesare în cel mai scurt timp posibil, conducerea inspectoratului fiind prima interesată de lămurirea aspectelor semnalate, conform prevederilor legale', a precizat purtătorul de cuvânt al IJJ Botoşani, Dan Izotov, potrivit Agerpres. 

VEZI ȘI: Un jandarm a tras cu pistolul unui polițist, în sediul Poliției Orașului Însurăței

Un incident a avut loc pe 27 iulie, în jurul orei 8 dimineața, în sediul Poliției Orașului Însurăței din județul Brăila. Un jandarm a tras accidental un foc de armă în podea, cu pistolul unui polițist. 

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila a informat că, în data de 27 iulie, în jurul orei 08:00, un polițist din cadrul Poliției Orașului Însurăței s-a prezentat la sediul poliției, pentru a intra în serviciu și a-și ridica armamentul din dotare.

'Polițistul a primit pistolul și l-a așezat pe birou pentru a înscrie în registru ridicarea acestuia, moment în care un jandarm care, de asemenea, urma să intre în serviciu, ar fi luat pistolul de pe birou și ar fi executat accidental un cartuș în podea.', a transmis IPJ Brăila.

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită. (Mai multe detalii, AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel