Un britanic și-a infectat copilul de un an după ce a ieșit O DATĂ la magazin. Mesaj viral

Un tată britanic și-a avertizat compatrioții să stea acasă, după ce fiul său de un an a fost dus de urgență la spital din cauza unei „scurte" plimbări până la Tesco.

Un tată britanic și-a avertizat compatrioții să stea acasă, după ce fiul său de un an a fost dus de urgență la spital din cauza unei „scurte" plimbări până la Tesco, conform The Sun.

Peter Jones a dezvăluit pe pagina sa publică de Twitter cum „a adus virusul acasă", după ce a mers la magazin. Însă, chiar dacă el și alți membri ai familiei s-au recuperat, fiul său de un an a fost dus la spital.

Bebelușul este bine acum

Din fericire, bebelușul se recuperează acasă, dar Jones avertizează oamenii în legătură cu ieșitul din casă, în timpul carantinei impuse în Marea Britanie.

Tatăl, din Devonshire, a spus: „Bebelușul meu este la spital în seara asta și se recuperează după o infecție cauzată de coronavirus".

O vizită scurtă la magazin...

„Am fost în izolare 3 săptămâni, am adus virusul acasă după o singură vizită scurtă la Tesco, 3 dintre noi ne-am recuperat rapid, dar fiul nostru de un an a fost mai puțin norocos. Vă rugăm, #StațiAcasăSalvațiVieți și #MulțumimNHS!", a mai scris tatăl, pe Twitter.

„Motivul pentru care distribui ceva atât de personal este că vreau ca oamenii să știe că o singură aventurare poate risca tot! Nu ieșiți, vă rog! Stați acasă și protejați-vă persoanele dragi!", a mai transmis Jones.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel