Un bărbat și-a înjunghiat soția într-un parc din Ploiești

Un barbat si-a injunghiat sotia intr-un parc din Ploiesti
Un barbat si-a injunghiat sotia intr-un parc din Ploiesti

Un bărbat în vârstă de 49 de ani din Ploieşti şi-a înjughiat soţia într-un parc din municipiu, iar la scurt timp, fiind urmărit de poliţişti, el s-a înjunghiat cu acelaşi cuţit. Cei doi au ajuns în stare gravă la spital, informează Mediafax.

Potrivit datelor furnizate de Poliţie, miercuri, în jurul orei 23.00, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova a fost anunţat prin 112 că într-un parc din zona de vest a oraşului Ploieşti o femeie a fost înjunghiată.

Echipa de poliţişti care a mers la locul incidentului a găsit o femeie întinsă pe trotuar, plină de sânge, iar la aproximativ 25 de metri de locul în care zăcea aceasta poliţiştii au observat un bărbat care avea un cuţit. La vederea oamenilor legii, bărbatul a luat-o la fugă, a fost somat să se oprească, însă acesta a continuat să fugă, fiind prins de unul dintre poliţişti. Între timp, bărbatul s-a înjunghiat cu acelaşi cuţit, de mai multe ori, în zona toracelui.

În urma anchetei poliţiştii au stabilit că bărbatul, în vârstă de 49 de ani, şi-a înjunghiat soţia, cu zece ani mai tânără, pe motiv că aceasta intenţiona să divorţeze. Amândoi au fost duşi la spital, iar medicii legişti au concluzionat că viaţa femeii a fost pusă în pericol, iar bărbatul şi-a pus şi el în pericol viaţa.

Cei doi sunt internaţi la Spitalul Judeţean din Ploieşti, bărbatul aflându-se sub pază. Femeia a suferit răni în zona abdomenului şi a feţei. Soţul acesteia, care are răni în zona abdominală, este în stare mai gravă decât femeia, au afirmat surse apropiate anchetei. Bărbatul este cercetat pentru tentativă de omor calificat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel