Un bărbat a fost condamnat la închisoare după ce a înjunghiat 16 pisici

Pexels / Un bărbat a fost condamnat la închisoare după ce a înjunghiat 16 pisici
Pexels / Un bărbat a fost condamnat la închisoare după ce a înjunghiat 16 pisici

Un britanic de 54 de ani a fost găsit vinovat, după ce a înjunghiat 16 pisici, iar pe unele dintre acestea chiar le-a ucis. 

Un bărbat din Marea Britanie a fost găsit vinovat, după ce acesta a înjunghiat 16 pisici. Totul a avut loc în orașul din sudul extrem, Brighton, conform informațiilor poliției, scrie CNN. Bărbatul de 54 de ani, numit Steve Bouquet, a atacat animalele de casă a mai multor gospodării într-o perioadă extinsă pe 9 luni, începând din octombrie 2018. Nouă dintre pisicile atacate au decedat din cauza rănilor cauzate. Bouquet a negat că ar fi vinovat și a respins acuzațiile de vandalism și posesie de armă albă într-un spațiu public. Acesta a fost condamnat miercuri de Judecătoria orașului Chichester, după un proces ce a durat 8 zile. 

Juriul a asistat la audierile proprietarilor animalelor, care au relatat modul în care a fost nevoie să își îngrijească animalele, costurile fiind considerabile, după atacurile vicioase ale lui Bouquet. Sentința finală a acestuia va fi pronunțată pe 12 iulie. După primele atacuri comise de Bouquet în Brighton, poliția nu a fost sigură de pista pe care trebuia să o urmărească pentru a prinde criminalul. 

Crime fără martori

„Nu existau martori ale actelor sălbatice de violență și niciun indiciu asupra persoanei responsabile”, a explicat detectivul Chris Thompson într-un comunicat. 

Ancheta a luat o turnură în mai 2019, când Bouquet a fost surprins pe camerele de supraveghere în timp ce înjunghia o pisică în vârstă de 9 luni numită Hendrix, care mai apoi a decedat în urma rănilor. Două zile mai târziu poliția a arestat suspectul care mai apoi s-a dovedit a fi vinovat. Pe lama cuțitului aflat în posesia sa au fost descoperite urme de ADN al pisicii Hendrix. Suspectul frecventa deseori site-uri pe care erau anunțate pisicile dispărute în zonă și se uita la clipuri în care câinii ucideau pisicile. 

Cruzimea nu are granițe

Și în România cazurile de cruzime la adresa animalelor nu sunt străine atenției publice. În aprilie, la groapa de gunoi din apropierea Mănăstirii Tudor Vladimirescu au fost descoperiți mai mulți câini ținuți în saci de rafie. Patrupedele fuseseră aduse cu o autoutilitară în saci de rafie legați la gură, iar cei care au venit cu sacii erau înarmați cu țevi și obiecte contondente, cel mai probabil pentru a-i ucide. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel