Un antrenor din Liga 1 a demisionat

Antrenorul echipei FC Botoşani, Leo Grozavu, a anunţat, vineri, că se va despărţi de gruparea botoşăneană după ultimul meci al play-off-ului Ligii I de fotbal, programat duminică pe teren propriu contra formaţiei Pandurii Târgu Jiu. 

El a declarat, într-o conferinţă de presă, că a decis să nu mai prelungească înţelegerea cu gruparea botoşăneană pe motiv că îşi doreşte o pauză, dar şi o nouă provocare. 

Mă încearcă un sentiment de regret, dar în momentul de faţă am simţit că e nevoie de o pauză, am simţit că e nevoie de o altă provocare şi mai bine să fiu regretat decât să fiu hulit. Sunt patru ani petrecuţi aici şi eu am acumulat multă oboseală, mai ales în ultimul an şi din acest motiv am decis că e momentul de altceva, a afirmat Grozavu. 

Tehnicianul formaţiei FC Botoşani susţine că nu a purtat discuţii cu un alt club din România sau din străinătate, însă speră ca după o perioadă scurtă să găsească un nou angajament. 

Îmi doresc în primul rând să mă liniştesc, să fiu aproape de familie, să mă reîncarc, pentru că nu-i o activitate simplă, a adăugat Leo Grozavu, care a subliniat că va rămâne în contact cu conducerea clubului FC Botoşani, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel