Șumudică și Kayseri, debut cu stângul în 2018, contra celor de la Galata

Kayserispor, echipă antrenată de către Marius Șumudică a pierdut primul meci din campionat al acestui an, împotriva celor de la Galatasaray. 

Astfel, Kayseri a pierdut ambele confruntări cu Galata din campionat. În tur, echipa lui Șumi a pierdut cu 4-1 în deplasare. În schimb, a bifat două rezultate de egalitate cu celelalte două mari echipe de tradiție din Super Lig, Fenerbahce (3-3) și Beșiktaș (1-1).

Returul cu Galata a fost echilibrat. Kayserispor a ținut mai mult mingea (51% - 49%), iar la ocazii, raportul a fost de 12 la 10 în favoarea echipei antrenate de către Fatih Terim. Antrenorul român a criticat după meci arbitrajul. Echipa gazdă a deschis scorul prin Derdiyok, care a marcat în urma unei mari erori de arbitraj. Elvețianul a înscris în urma unui offside de un metru. Același Derdiyok a mai înscris o dată 7 minute mai târziu. După pauză, Șumudică i-a înlocuit pe Ali Turan și Fernando Boldrin cu Willian De Amorim și Guray Vural. În minutul 52, Bulut a înscris din assist-ul lui Vural. În minutul 77, Șumudică a forțat, introducându-l în teren pe Asamoah Gyan, în locul lui Cristi Săpunaru, însă mutarea nu a avut succes. Garry Rodriguez a punctat pentru Galata în minutul 91, tot din poziție de offside. 

Kayserispor, locul 6 în Super Lig

Galatasaray a urcat pe locul 2 în campionat, cu 38 de puncte, la un punct de liderul Bașakșehir. Kayserispor a coborât pe locul 6, cu 30 puncte, la egalitate cu Trabzonspor și Goztepe - adversarul lui Șumudică în următoarea etapă.

Kayserispor - Galatasaray - Echipele de start:

Kayserispor: Lung Jr - T. Lopes, Săpunaru, Kana, Turan - Cinaz, Badji - Boldrin, Turuc, Mendes - Buluc
Rezerve: Yildirim, Vural, Varela, Ozturk, Kucher, Kas, Gyan, Gulen, Espinoza, De Amorim.

Galatasaray: Muslera - Mariano, Denayer, Aziz, Latovlevici - Ndiaye, Inan - Rodrigues, Feghouli, Oztekin - Derdiyok
Rezerve: Iscan, Linnes, Guntes, Gumus, Donk, Cigerci, Belhanda, Balta.

Șumudică, neîndreptățit

„La noi, fiecare atac era cartonaș galben, la ei nu se dădea nimic. Nu se poate așa ceva, nu e posibil, un ofside de un metru. Ce să mai jucăm? Nu s-a făcut nicio greșeală în favoarea noastră. Noi mereu am câștigat pe teren, uitați-vă la reluări ce offside a fost! Cum nu a văzut? E cel mai bun arbitru din Turcia. Vreau să mă respecte! Atâta tot, toată țara a văzut ce s-a întâmplat în seara asta", a spus Șumudică după meci la interviul pentru BeIn Sports.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel