Udrea și Bica, arestate. Românul care le-a ajutat în Costa Rica: Lucruri foarte coafate

Descriere foto:

Mihai Rădulescu, românul care le-a ajutat pe Elena Udrea și pe Alina Bica să ajungă în Costa Rica, a oferit un interviu în exclusivitate pentru Antena 3, prezentat la Sinteza Zilei.

Mihai Rădulescu nu recunoaște existența mai multor dosare penale care l-ar viza în Costa Rica, deși autoritățile de acolo au confirmat informațiile. Românul ar fi vizat și de o altă anchetă mult mai gravă, potrivit informațiior obținute de corespondentul Antenei 3 în Costa Rica, Ana-Maria Bujor.

"Sunt lucruri foarte 'coafate' ceea ce s-a scris în Costa Rica. Și s-a scris la consultarea cu colegii noștri din România. Nu am ajutat-o pe Alina Bica cum să-și facă actele, a fost opțiunea ei. Eu cred că Alina Bica este o persoană cu foarte multă experiență și deciziile pe care le ia, le ia numai după ce analizează singură opțiunile. Nu cred că eu, Mihai Rădulescu, pot să o sfătuiesc eu pe Alina Bica.

O cunoașteam de dinainte să vină în Costa Rica. An cunoscut-o într-un mediu instituțional, la niște seminarii. Pe Elena Udrea am cunoscut-o aici. Nu am ajutat-o cu cazarea. Alina Bica a stat la mine, câteva zile, după care s-a mutat", a spus Rădulescu.Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24