Udrea și Bica, arestate. Românul care le-a ajutat în Costa Rica: Lucruri foarte coafate

Mihai Rădulescu, românul care le-a ajutat pe Elena Udrea și pe Alina Bica să ajungă în Costa Rica, a oferit un interviu în exclusivitate pentru Antena 3, prezentat la Sinteza Zilei.

Mihai Rădulescu nu recunoaște existența mai multor dosare penale care l-ar viza în Costa Rica, deși autoritățile de acolo au confirmat informațiile. Românul ar fi vizat și de o altă anchetă mult mai gravă, potrivit informațiior obținute de corespondentul Antenei 3 în Costa Rica, Ana-Maria Bujor.

"Sunt lucruri foarte 'coafate' ceea ce s-a scris în Costa Rica. Și s-a scris la consultarea cu colegii noștri din România. Nu am ajutat-o pe Alina Bica cum să-și facă actele, a fost opțiunea ei. Eu cred că Alina Bica este o persoană cu foarte multă experiență și deciziile pe care le ia, le ia numai după ce analizează singură opțiunile. Nu cred că eu, Mihai Rădulescu, pot să o sfătuiesc eu pe Alina Bica.

O cunoașteam de dinainte să vină în Costa Rica. An cunoscut-o într-un mediu instituțional, la niște seminarii. Pe Elena Udrea am cunoscut-o aici. Nu am ajutat-o cu cazarea. Alina Bica a stat la mine, câteva zile, după care s-a mutat", a spus Rădulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel