Udrea și Bica, arestate. Cine le-a ajutat să ajungă în Costa Rica

Elena Udrea și Alina Bica în Costa Rica
Elena Udrea și Alina Bica în Costa Rica

În ultimele zile, au apărut mai multe speculaţii în presă, potrivit cărora Elena Udrea şi Alina Bica ar fi avut legături cu o reţea de traficanţi de droguri, reuşind astfel să ajungă în Costa Rica, potrivit Antena 3. Se pare că un român le-ar fi ajutat pe cele două.

"Nu cele două ar fi avut legături cu traficanţii de droguri, ci un anume Mihai Rădulescu, care le-ar afi ajutat să ajungă în Costa Rica. Le-a ajutat cu documentele, să meargă lucrurile mai uşor. Bărbatul ar fi ajutat şi doi traficanţi de droguri periculoşi, din Columbia, să vină în Costa Rica. La un moment dat, ar fi obţinut cetăţenia costaricană, căsătorinâdu-se cu o fată, acelaşi lucru făcând şi cu cei doi (..)

El este cercetat de autorităţile române. Din acest motiv, în 2012, a venit în Costa Rica şi s-a căsătorit. Ulterior a şi divorţat. Şi-ar fi întemeiat mai multe firme alături de alţi români şi prin acestea obţinea actele mult mai uşor. Avea sprijinul unui avocat din Costa Rica", a declarat Ana-Maria Bujor, corespondentul Antenei 3 la Costa Rica.

Dosarul Elenei Udrea, mutat

"Dosarul Elenei Udrea a fost mutat pe competența teritorială la Tribunala din Pavas. Aici este foarte importantă competența teritorială decât cea legată de infracţiuni. Astăzi, un judecător de drepturi şi libertăţi trebuie să ia în dezbatere dosarul Elenei Udrea şi să stabilească o dată la care cele două să fie aduse aici, să se stabilească dacă rămân în arest preventiv", a mai spus corespondentul Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel