Turismul ecvestru, promovat pe piaţa germană

Turismul ecvestru românesc este promovat în premieră, în acest an, la Târgul de Turism de la Berlin.

România promovează turismul ecvestru la Târgul Internațional de Turism de la Berlin. Asta în condițiile în care 152 de pensiuni din România dispun de cai, iar 35 dintre acestea pot organiza în condiții bune trasee ecvestre, potrivit tour-operatorilor care participă la târg.

"Participăm pentru prima dată la Târgul de Turism de la Berlin. Suntem foarte încântați, pentru că este o piață foarte mare de desfacere în ceea ce privește turismul ecvestru. Noi știm exact cărei piețe ne adresăm, pentru că mulți germani sunt în căutare de astfel de aventuri la noi în țară. De aceea, noi am venit astăzi aici să ne prezentăm ofertele și să le arătăm turiștilor germani ce țară minunată avem, văzută din alt unghi. Practic, văzută din șaua calului, România se vede altfel, cu o sumedenie de obiective turistice, unde poți avea cine tradiționale în natură, poți participa la diverse activități", a declarat Florina Ioanid, managerul unei companii care participă la eveniment, citată de Agerpres.

Apărut pe piaţa românească în urmă cu circa 6 ani, turismul ecvestru este într-o continuă dezvoltare.

Ministerul Turismului promovează România la cel mai mare târg de turism din lume care are loc în aceaste zile în Berlin, Germania. La ediția din acest an a ITB Berlin, la standul României își prezintă ofertele 40 de expozanți, tour-operatori, administrații publice și asociații de promovare, din toată țara.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel